Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Илиян си подари кола за Нова година

отпечатай новината

28.12.2010 15:40 | Видян 8621 пъти

Илиян си подари кола за Нова година

Малко преди участието си в клуб Ориент 33, фолкпевецът се похвали, че току що се е сдобил с нов автомобил. Пред екипа на заведението Илиян разказа, че се е принудил да замени любимия си мерцедес за джип, марка волво, за да е по-сигурен на пътя. „Да, напръв поглед рокадата е странна – от висок клас автомобил слязох на по-нисък. Реших да направя промяната, защото мерцедесът е с задно предаване и трудно се управлява през зимата, когато има поледици.” Изпълнителят на супер хита „Тупалка” довери, че за 7 години зад волана е сменил 13 автомобила, като няма марка и модел, който да не е изпробвал. „Имам 5 катастрофи, но не по моя вина. Ако бяха по моя, лично щях да си скъсам книжката” – признава Илиян.

Фолкпевецът сподели пред екипа на Ориент 33, че цял живот ще помни едно екстремно преживяване с автомобил, при което за малко да измръзне от студ. „Миналата година на път за Петолъчката бих заклещен в снеговете при -20 градуса. Наложи се военни да ме измъкват от преспите. Имаше едно семейство, на което помогнах, защото газта им беше свършила.”

Илиян се надява, че с новия автомобил няма да има неприятни премеждия, а само положителни емоции. Затова след празниците ще тества джипа в планината.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !