Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Реал-на оферта за Бербо

отпечатай новината

03.01.2011 09:40 | Видян 3498 пъти

Реал-на оферта за Бербо

120 000 паунда на седмица иска нашият, за да остане в Юнайтед

Новината на 19' от 30-и септември се потвърди: Кралският клуб на Европа – Реал (Мадрид), е набелязал Димитър Бербатов като вариант за подсилване на своята атака. Според италианският сайт Тутомеркато, ако първият зимен щурм на президента Флорентино Перес не се увенчае с успех, то 9-кратните континентални първенци ще направя нов опит да привлекат деветката на Манчестър Юнайтед през лятото.

Припомняме, че треньорът на Реал Жозе Моуриньо вече си направи устата за него, като каза: „Всеки отбор би искал да има в редиците си Бербатов, като Реал не прави изключение.“

Контрактът на Бербо с Червените дяволи изтича през юни 2012, а босовете на Олд Трафорд все още не са дали индикации, че ще му предложат нов договор. В момента 29-годишният бивш капитан на националния отбор, който стана за 7-и път футболист №1 на България, струва не по-малко от 40-43 милиона лири. Той бе купен от Юнайтед от Тотнъм през 2008-а за 38 милиона паунда, но цената му със сигурност е скочила след феноменалния сезон, който прави.    

Междувременно пък неделното издание на Сън – Нюз ъф дъ уърлд, съобщи, че нашето момче иска нов договор с Манчестър Юнайтед, който да го бетонира на Театъра на мечтите до края на кариерата му. Таблоидът добавя, че Бербо настоява за подобрение на личните си условия.

Димитър Бербатов иска заплата от 120 000 паунда на седмица, което е с 20% повече от сегашното му възнаграждение“, уточнява Нюз ъф дъ уърлд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !