Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Предложение в ефир – ДА!

отпечатай новината

03.01.2011 14:30 | Видян 3655 пъти

Предложение в ефир – ДА!

Днес за първи път в национален ефир бе направено предложение за телевизионен брак. Това се случи в студиото на „Денят е прекрасен”, където годината започна с голяма изненада за Ива Дойчинова.

Ентусиазиран от предизвикателството да завоюва сърцето й, Мавриков отправи изненадващо предложение към Ива. Той се включи директно от нюз рума на bTV, докато тя събеседваше с първите специални гости за тази година – Катя и Здравко от дует „Ритон” и не подозираше, че Васко е наоколо.

Развълнуван и с треперещ глас,  водещият изрецитира специално подготвено стихотворение, с което официално предложи на Ива да бъде с него всеки ден от 10 до 11ч. Нетърпелив да чуе отговорът й, Васко влетя в студиото на „Денят е прекрасен” припявайки песента на „Ритон” – „100 години”. Водещият коленичи и смирено зачака решението на екранната си партньорка.

Преди да даде окончателният си отговор, водещата поизпоти малко телевизионната си половинка,  като го накара да обещае, че тя ще бъде двигателят в тяхната „връзка” и, че трябва да се вслушва повече в нейното мнение.
„ Аз Ива, взимам теб Васко за моя екранна половинка. Да! От днес ще бъдем семейство Дойчинови” – каза тя. Разбрал-недоразбрал – Васко прие новото положение.

Здравко и Катя пък бяха първите, които поздравиха бъдещите телевизионни младоженци, като им пожелаха до имат дълъг екранен брак. Те издадоха, че преди години Васко и бил деен участник в техни концерти и дори във видео клип и се е справил страхотно.

„Няма да сгрешиш с него. Той е много свестен и танцува много добре. Друг като него няма да намериш” – каза Здравко на Ива.

Водещите поразпитаха „Ритонците” каква е тяхната любовна история и има ли нещо, което е определящо за такъв здрав и сполучлив брак какъвто е техният.

Катя сподели, че за нея определящи са били две неща:

 „ За мен от голямо значение беше дали мъжът ми играе карти и дали гледа футбол. Здравко, обаче бързо ме увери, че не е като повечето мъже, които са пристрастени към тези неща и тогава категорично си казах, че той е моята половинка.”

Здравко през смях си припомни, че през тези 32 години съвместен живот на сцената и извън нея са имали много караници и до ден днешен спорят често. Той посъветва водещите да бъдат себе си, макар и женени в ефир.
 
„Винаги правете компромиси и  гледайте в една посока. Приятелството е в основата на добрите взаимоотношения”.
А Катя добави, че макар и да изглежда, че тя командва парада и двамата правят взаимни отстъпки и вярват силно в любовта. Макар и след повече от 30 години брак, Катя каза, че никога не е късно да се стигне до раздяла.
Обзети от идеята за стабилно и дългогодишно телевизионно съжителство,  утре в „Денят е прекрасен” бъдещите екранни младоженци ще изготвят своя предбрачен договор с помощта на адвокат. Заедно с техни приятели ще си поговорят за това какво трябва да съдържа такъв тип споразумение по примера на известни холивудски двойки, скрепили браковете си с такъв договор.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !