На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

"Претендентът" бил нагласен?

отпечатай новината

03.01.2011 18:00 | Видян 7432 пъти | Гласували 2

В нета залагат дали Марина Гашпарова няма да спечели предизвестено конкурса ПРЕТЕНДЕНТЪТ в Шоуто на Дългия. На 13, 14 и 15 декември се провежда финалът на реалити шоуто "Претендентът".
Скандали тресат поредния краден от Слави формат до последната минута, издават хора от кухнята.

Сред финалистите в „Претендентът“ останаха двама души, за които от самото начало се говореше, че са под протекцията на Трифонов - победителката от „Бягство към победата“ – простакесата с говорни дефекти Марина Гашпарова и невзрачният съселянин на Слави Тома Горанов, пишат БЛИЦ.

Според зрителите в Интернет единственият логичен победител е Георги Николов, който обаче не е сред любимците на Дългия. В момента в Нета текат залагания дали Трифонов ще избере някое от протежетата си или дребничкия шоумен, който е класи над самия Слави.

Преди началото на формата се заговори, че учиндолецът си търси заместник, но в поредица от изявления той не потвърди категорично нищо такова. “Водещите в България са на много ниско ниво“, не спираше да повтаря плевенчанинът, провъзгласил се за Папата на родния шоубизнес, допълват още БЛИЦ.

Според зрителските коментари има огромна вероятност пореден участник в шоу на Трифонов да си тръгне без награда, а само с потупване по рамото. Това вече се случи на няколко души. Светозар Христов спечели музикална академия „Ку-ку бенд”, но така и не получи обещаните му албум и клипове.

Актьорът Николай Станоев също бе само използван в конкурса за „Народен артист“, а впоследствие изгонен от шоуто, като бе държан на работа едва няколко месеца. Всички танцьори от „Танцувай с мен“ пък бяха измамени, че ще пътуват на турне със Слави и бенда през 2007 г. Въпреки че обеща да ги вземе, шоуменът за пореден път излъга.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !