Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

„Ива и Васко шокираха със сватбата!”

отпечатай новината

05.01.2011 14:20 | Видян 4779 пъти

„Ива и Васко шокираха със сватбата!”

В първия ден на Новата година Васко Мавриков изненада екранната си половинка с нестандартно предложение в ефир – да стане негова „истинска телевизионна съпруга”. Отговорът на Ива Дойчинова бе категорично – Да! Откакто третият водещ на „Денят е прекрасен!” Боги напусна предаването, двамата се опитва да намерят път един към друг, защото имат доста различни характери. Търканията в ефир, обаче са досущ като разногласията, които имат повечето типични семейства. Затова Ива и Васко си обещаха в специален телевизионен брачен договор да се слушат повече и да се чува еднакво думата и на двамата. По този начин те ще се опитват да изразяват женската и мъжката гледна точка по всички въпроси, които се дискутират в чисто новото им студио.

Митко – съпругът на Ива и нейната половинка в живота даде официално съгласието си за този „професионален брак” и пожела на Мавриков успех в битката между половете. Истинската съпруга на Васко – Валя обаче повече трудности да приеме  новото „телевизионно семейство”. Въпреки това му е помогнала да научи репликите за предложението. Само децата им малко недоумяват защо мама Ива е с булчинска рокля, а татко Васко е паднал на колене с роза в ръка. Така или иначе, телевизионният им брак е вече факт и двамата се надяват да е толкова стабилен и дълъг, колкото са хубави и здрави истинските им семейства.

Не толкова спокойно, обаче приеха новият брачен съюз зрителите на бТВ. В редакцията постъпиха коментари на шокирани българи, които оплюха водещите за сватбата. Вече трети ден Ива и Васко обясняват, че не са зарязали истинските си половинки и че това е само екранно партньорство.

„Разтревожени по-възрастни зрителки ни се обадиха с настояване да прекратим шоуто, защото е неморално. Ние просто се опитваме да изживеем всички емоции около създаването на едно телевизионно семейство и хората да припознаят техните проблеми и радости, съпътстващ всеки брак. Ще продължим да обсъждаме всякакви брачни въпроси, защото всъщност това вълнува всички ни.” – казаха от редакцията.

„Истината е, че просто зрителите много често не могат да разграничат телевизионната закачка от реалността и като ме видяха на колене пред Ива, си помислиха, че всичко е буквално.” – обяснява Мавриков.

Ето и какви новогодишни обещания си дадоха двамата :

Ива

„Прекарах празниците заедно със семейството ми и приятели, в едно малко семейно хотелче, сред борова гора. Беше много приятно. Забавлявах се изключително много и си легнах изтощена от танци. От баницата с късмети ми се падна пътуване в космоса и бизнес. Обещах си тази година да се радвам на всеки един ден, да не правя нищо, което не ми харесва и да науча децата ми на повече самостоятелност.”

Васко

„Отпразнувах Новата година с по-малката ми дъщеря Йоана, при семейни приятели. Вечерта мина в много смях, разказахме си какво сме преживели през 2010г и какви са очакванията ни за 2011г. Изкефих се много на късметът, който ми се падна от баницата – Ще ти се случат нещата с лекота. Обещанието, което си дадох в празничната нощ бе да продължа да се развивам духовно.”

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !