Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Клуб Бивша съпруга за Матеус

отпечатай новината

06.01.2011 11:40 | Видян 5424 пъти

Клуб Бивша съпруга за Матеус

Част от бившите съпруги на националния футболен селекционер на България Лотар Матеус се обединиха, за да го предпазят от използвачки.

Силвия и Марияна поддържали добри отношения помежду си и решили да дадат важни съвети на някогашния си съпруг чрез немските медии. Първата им препоръка е да се отърве по-бързо от настоящата си съпруга Лиляна, с която е в процес на развод, а вторият да зареже кипърската студентка Ариадне, която е последната му тръпка.

”Лотар е прекалено добър и влезе в лапите на използвачката Лиляна. Тя се възползва от брака им, за да се добере до модните среди и сега гради кариера, благодарение на него. С Марияна ще говорим с него, за да го предупредим за новото момиче. То не ми харесва, изглежда като копие на Лиляна, ще го използва за слава”, казва Силвия, която бе първата му съпруга.

Според медиите в Германия 49-годишният Казанова от Ерлангер често искал мнението й. Матеус и Силвия живяха заедно 11 години и имат две големи дъщери – Виола и Алиса.   
След нея световният шампион от 1990-а се ожени за италианката Лолита Морена, която му роди син. Последва кратък брак със сръбкинята Марияна, докато бе треньор на Партизан, а след него той даде името си на украинската манекенка Лиляна, с която сега се развежда след година брак.
„Лиляна го заслепи. Тя е умна и се възползва от шанса си“, изтъква Марияна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !