Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мис Плейбой се мушна в леглото на Любо Ганев

отпечатай новината

10.01.2011 10:20 | Видян 4812 пъти | Гласували 1

Мис Плейбой се мушна в леглото на Любо Ганев

Мис Плейбой 2009 Светлана Василева и Любо Ганев бяха заснети в леглото на апартамента му. Според слуховете блондинката, която е замесена в не една и две афери с известни футболисти, явно е решила да се ориентира към друг вид топки.

Тя успя да изкопчи от волейболната легенда, че е правил секс на средата на столичен булевард и е контузвал приятелката си в леглото. Светлана бе първата, която насочи микрофон към него в спалнята му. Плеймейтката стартира свое лайфстайл предаване „Интимно със Светлана Василева”.

Пред атрактивната блондинка тежащият 165 килограма спортист признава, че е опитвал различни комбинации в леглото в присъствието на повече от една жена, и че държи в огромния си апартамент доста еротични играчки. Любо сподели пред Светлана, че обича да е зад партньорката си и е фен на аналния секс, а също и че мечтата му е да прави секс в тоалетната на самолет на височина 10 000 метра над земята.

В момента той разсъждава над суинг-проект, тъй като е получил покана за пътешествие, посветено изцяло на секса, достъпно само за избрани. Легнал до апетитните форми на Мис Плейбой 2009, Любо Ганев се отпуска и разказва неща, които досега не е споделял пред микрофон. Сред спомените му са пикантни моменти в столични заведения и върху водни легла.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !