Брат свещеник порицава Джулиана Гани

Прясно омъжената силиконка Джулиана Гани призна, че има...

Алекс Раева търси заместник на Мария...

Фен на стенд ъп комедията ще получи предложение от Алекс...

Андреа сменя Кости Йонита

отпечатай новината

10.01.2011 12:00 | Видян 6469 пъти | Коментар 1 | Гласували 1

Андреа сменя Кости Йонита

Кости Йонита, който стана известен в България благодарение на Андреа, започна стремглаво да се изчерпва. След три години съвместна дейност, ясно си личи, че румънският композитор вече не може да вложи нужния заряд в работата си, а песните му все повече се повтарят.

Най-успешната родна фолк-певица е първата, която заложи на него, а сега е първата, която го сменя, което ни кара да се замислим дали творчеството му през последната година не върви само и единствено надолу.
Факт е, и че последната песен на изкусителната блондинка “Не ги прави тия работи” със специалното участие на Илиян стана тотален хит. Тя обаче е дело на Цветан Спасов, с когото Андреа работи за първи..... но не за последен път.

Андреа по никакъв начин не коментира съвместните им планове за вбъдеще, но едно е сигурно ..... цялата еуфория около работата на Кости търпи вече и своя спад.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
Grigor 10.01.2011 14:17ч.

Първа на него заложи Пепа Секса. С Андреа дойде големия успех.Едва след това са хитовете с Мария и Цветелина Янева. С Преслава песента не е хит-просто показа, че се изчерпа тотално за 3 години.Освен това песните, които налагаше в България са кавъри на румънски песни, а не негови авторски композиции.