Кендъл Дженър е най-високоплатеният...

Американският модел Кендъл Дженър стана...

Международно биенале на стъклото...

Първото Международно биенале на стъклото в България беше...

Андреа сменя Кости Йонита

отпечатай новината

10.01.2011 12:00 | Видян 6649 пъти | Коментар 1 | Гласували 1

Андреа сменя Кости Йонита

Кости Йонита, който стана известен в България благодарение на Андреа, започна стремглаво да се изчерпва. След три години съвместна дейност, ясно си личи, че румънският композитор вече не може да вложи нужния заряд в работата си, а песните му все повече се повтарят.

Най-успешната родна фолк-певица е първата, която заложи на него, а сега е първата, която го сменя, което ни кара да се замислим дали творчеството му през последната година не върви само и единствено надолу.
Факт е, и че последната песен на изкусителната блондинка “Не ги прави тия работи” със специалното участие на Илиян стана тотален хит. Тя обаче е дело на Цветан Спасов, с когото Андреа работи за първи..... но не за последен път.

Андреа по никакъв начин не коментира съвместните им планове за вбъдеще, но едно е сигурно ..... цялата еуфория около работата на Кости търпи вече и своя спад.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
Grigor 10.01.2011 14:17ч.

Първа на него заложи Пепа Секса. С Андреа дойде големия успех.Едва след това са хитовете с Мария и Цветелина Янева. С Преслава песента не е хит-просто показа, че се изчерпа тотално за 3 години.Освен това песните, които налагаше в България са кавъри на румънски песни, а не негови авторски композиции.

<--advertising -->