Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Коцето между памперсите и музикалната сцена

отпечатай новината

10.01.2011 14:00 | Видян 6303 пъти

Коцето между памперсите и музикалната сцена

От както стана татко, фолкпевецът Константин се изявява успешно не само на музикалната, но и на семейната сцена. Малко преди участието си в БИАД, в своя неподражаем стил чаровният изпълнител сподели, че програмата му у дома е далеч по-натоварена, от колкото тази по заведенията.

„За детето се грижа аз и отдадената му майка! Всеки ден сменям памперси и го приспивам като му тананикам песнички. Надя пее много фалшиво и заради това не позволявам да разваля музикалния му слух. Заедно с жена ми го къпем, като аз му мия дупето. Естествено в грижите за малката помагат и бабите, най-много заслуги има тъщата Цвети”.

В шеговит тон Константин разказа една не чак толкова комична ситуация, разиграла се в самото начало, когато се родила дъщеря му. „Бях на върха на щастието, а не знаех как да се държа с малката. Вместо да я гушна, аз я замятах наляво-надясно все едно е кученце. Нали имам чихуа-хуа и си помислех, че е същото! Колкото ми се кара тъщата след това...”. Певецът каза, че все още не може да повярва, че има дете. „Улавям се как наблюдавам Марияна и я разглеждам, все едно никога не съм виждал бебе, но нали е мое!  Харесва ми как си отваря устичката и казва – гу-гу, харесват ми  пръстите й, дълги са и си казвам, че трябва да я направя пиянистка.” Заради домашните задължения, Константин е взел решение временно да спре изявите.

„Трябва да обърна внимание на семейството си. С Надя, детето и тъщата ще заминем на кратка ваканция на Боровец. Там ще мога и аз да се поглезя. ”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !