Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Веселина е новото попълнение на Diapason Records

отпечатай новината

10.01.2011 16:00 | Видян 3586 пъти

Веселина е новото попълнение на Diapason Records

Новото име в каталога на музикална и продуцентска компания Diapason Records е чаровната Веселина. Съвсем скоро тя ще представи и първото си парче, а видеоклипът към него ще се завърти в ефира на Фен ТВ.

Младата певица реши да заложи на истинското си име и да го превърне в свой артистичен псевдоним. „Няма друга Веселина в попфолка, а и много си харесвам името. Самото то означава добро настроение, веселие, усмивка – все неща, които, надявам се, ще успея да предавам на хората с изпълненията си в бъдеще.”, сподели тя.

Веселина е родена е на 02.11.1987 във Враца. Учи в СОУ „Отец Паисий” в родния си град в музикална паралелка с Народно пеене. След това продължава образованието си в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство – Пловдив, където успешно защитава бакалавърска степен по специалността Народно пеене. В момента изучава магистърска програма Информационни и комуникационни технологии в СУ „Климент Охридски”.

Никой в семейството й не се занимава с музика, но още от ученическите си години тя е твърдо решена да поеме пътя на професионален изпълнител. От малка свири на акордеон и пиано, а от 17-годишна започва да пее в различни заведения на страната, за да трупа опит. Репертоарът й е доста богат –изпълнява еднакво добре попфолк, фолклорни песни от всички области, сръбско, гръцко, българска естрада, както и популярни песни на английски, италиански и руски.

Нейната професия е и нейно хоби. Тя обожава музиката и предпочитанията й в стилово отношение са доста разнообразни. Освен жанровете, които изпълнява,  слуша R’n’B и джаз. В свободното си време обича да ходи на кино и да сърфира в интернет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !