Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Юлия Юревич със супер фешън визии в нов календар

отпечатай новината

11.01.2011 10:40 | Видян 5013 пъти

Юлия Юревич със супер фешън визии в нов календар

4 визии, съдържащи препратки към най-актуалните световни модни столици - Париж, Милано, Ню Йорк и Лондон сътвори екипа на Юлия Юревич за календара на красавицата за 2011-та.

Мис България 2007 Юлия Юревич се доказа като топмодел на световно ниво с новия си календар. Той е посветен на дискретния чар на лукса, способността за гъвкава промяна, изпипването на детайла, неподражаемия стил - всичко онова, което сме свикнали да свързваме с голямата мода. И на способността на съвременната принцеса да властва и покорява сърцата по различни начини - чрез сила, но и чрез нежност, чрез недостъпност, но и чрез хармония с природните стихии, които съответстват на душевните и състояния.

В първата визия от календара Юлия се превъплъщава в ролята на властна дама. Стайлингът е вдъхновен от парижките haute couture тенденции, а като дискретна камериерка се изявява моделката на Expose Models Нели Ангелова, която е известна и с роли в музикални клипове и в нашумелия "Стъклен дом". Втората визия на Юлия ни потапя в нежното очарование на италианските модни тенденции. Нежният грим и красивите водни лилии подчертават неземното излъчване на модела. Ню Йорк служи за вдъхновение на стрийт стайлинга на третата визия от календара. В този кадър на Юлия партнира симпатичен черен лабрадор. В ролята на съвременна "Ледена кралица" влиза Юлия в четвъртата визия, директна препратка към лондонския стил, а към "благоволението" и се стреми модела на Expose Красимир.

Някои от най-добрите професионалисти в областта на модната фотография са автори на концепцията и изпълнението на проекта. Снимките са дело на Ивомир Пешев, стайлинг - Боян Кузески, грим и коса Слав за Max Factor.

Официалното представяне на календара ще е на премиерата на Boutique Lounge Bar на 18.01.2011-та, на което ще гостува и самата Юлия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !