Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария Илиева: 2011-та година е много специална за мен

отпечатай новината

11.01.2011 16:00 | Видян 4801 пъти | Гласували 1

Мария Илиева: 2011-та година е много специална за мен

През 2011-та година голямата поп звезда Мария Илиева ще отбележи 10 години от старта на соловата си кариера. За това време тя изненада почитателите на класната българска музика с много неустоими парчета, създаде и продуцентския си лейбъл "Стерео стая". В навечерието на Коледа излезе най-новият и сингъл I Like, който се оказа своеобразен коледен подарък за всички приятели на нейната музика.

През тази година Мария Илиева планира поредица от концерти с различен характер, но обединени от идеята за нейното усещане за музика. Мария иска да направи концерти в зали със симфоничен оркестър, с клубната и група, с джаз трио, като едновременно с това ще подготвя новия си албум, който ще излезе към края на годината и ще бъде представен с голям концерт.

Мария Илиева е категорична, че любовта е най-големият двигател за твореца. Тя е щастлива, че се е посветила на музиката и продуцира талантливи, мотивирани и дисциплинирани артисти като Криста, Mona, Knas и B.O.Y.A.N. Техни парчета ще прозвучат на откриването на Boutique Lounge Bar на 18 януари. Собственичката на заведението Теодора Колчева открито заявява предпочитанията си към актуалнатаа българска музика и обещава всеки вторник по време на тематичната и Top Of The Pop Music Night да бъдат представяни музикални хитове на БГ изпълнители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !