Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Тони Стораро и Устата заработиха в тандем

отпечатай новината

12.01.2011 11:20 | Видян 4322 пъти

Тони Стораро и Устата заработиха в тандем

Тони Стораро и Устата направиха нов вариант на наложилата се вече като хит песен „Така ме запомни”. Звездата и атрактивният рапър за първи път работят заедно и се надяват, че съвместното им парче ще зарадва феновете и на двамата.

В края на миналата година Големия Тони издаде макси сингъл с „Така ме запомни” в три варианта – оригинал, ремикс и инструментал. По-късно обаче се появила и идеята да се направи нова версия с рап. Попфолк певецът веднага се спрял на Устата и го поканил да участва в проекта. Двамата лесно се сработили и записали парчето много бързо. „Толкова много харесвам тази песен, че и в още 10 варианта да я направя, пак няма да ми омръзне.”, каза с усмивка Човека-глас. „Мисля, че участието на Устата придава съвсем друго звучене на парчето и така му даваме нов живот.”, допълни още той.

Досега Тони Стораро не е работил с Устата и е много доволен от съвместния им проект. „Той пише страхотни рими, а и рапира много добре и затова много се радвам, че при поканата ми да направим заедно новата версия на „Така ме запомни”.”, не пести суперлативи по адрес на колегата си Тони Стораро. „Мисля, че се получи хубаво и се надявам хората да го оценят – все пак те имат последната дума.”, добави още българският Василис Карас.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !