Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Roxette с нов клип

отпечатай новината

14.01.2011 13:00 | Видян 2558 пъти | Гласували 1

Roxette с нов клип

ТВ премиерата на видеото към дебютния сингъл She’s Got Nothing On (But the Radio), от така чакания нов албум
на звездното шведско поп дуо, утре по Нова ТВ.

“Charm School” излиза на 11 февруари от Анимато Мюзик/ EMI

Само седмица след като представиха на света своя дебютен сингъл от така чакания нов албум, звездното шведско поп дуо ROXETTE се завръща и с видео!!! Българската ТВ премиера на клипа към She’s Got Nothing On (But the Radio) ще се състои утре, 15 януари, в централната емисия на „Календар” по Нова телевизия от 19.00 часа.

В момента видеото може да се гледа само на уебсайта на Анимато Мюзик, където феновете могат да направят и предварителна заявка за албума: http://www.animatomusic.com/index.php.

”Charm School” излиза в България на 11 февруари от Анимато Мюзик/ EMI с медийната подкрепа на Радио FM+.

След 25 години на световна слава и над 70 милиона продадени албуми, една от най-големите шведски поп групи се завръща в светлината на прожекторите, десет години след издаването на последния им студиен албум ”Room Service”.

”Charm School” e нов студиен албум с 12 песни е обещава да е „нов класически Roxette”!!! Сингълът ”She’s Got Nothing On (But The Radio)”, написан тази есен, е изключително заразителният шедьовър. Целият албум е всичко онова, заради което Roxette се превърнаха в една от най-въртяните поп групи по радиото: запомнящи се, даже залепващи мелодии, страстно изпълнение, чувство за хумор и, разбира се, уникалният микс между гласовете на Мари Фредриксон и Пер Гесле. Всичко това ще дойде при феновете в един албум съвсем, съвсем скоро!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !