Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Динамо София в зрелищен хокеен мач срещу Гърците

отпечатай новината

14.01.2011 14:00 | Видян 2446 пъти

Динамо София в зрелищен хокеен мач срещу Гърците

Тази събота (15 януари) на ледената парзалка Славия ще се проведе зрелищен двубой между отборите по хокей DINAMO SOFIA за България и гръцкият тийм ARIS SOLUN.
Събитието ще стартира от 22:00 часа и входът за феновете е свободен.

Този сезон не започна обнадеждавщо за нашите звезди от DINAMO SOFIA. Първият игран мач, а именно с ARIS SOLUN завърши 2:11 за Гърците, които водят класирането по точки до момента.

Вторият игран мач бе на 22 октомври с Етро Поле. Финалният резултат, 10:5 бе в полза на черно белите фанекли в лицето на DINAMO SOFIA.

Следващият двубой, който се игра на 30 октомври отново завърши в полза на нашите момчета от DINAMO, които играха срещу Червена Звезда. Мачът завърши 3:1 за черно-белите тениски.

Единствено равенство беше записано на 14 ноември, когато DINAMO SOFIA и Ледените Дяволи приключиха 2:2.

Разтърсваща победа отбелязаха DINAMO и срещу отбора на НСА, с резултат 2:1. 

Последен за 2010 година беше мачът на Звездите - Изтока срещу Запада. Невероятен дух и интересна игра се проведе на ледена парзалка Славия. Звезди от различни тиймове играха заедно в All Star Game. Мачът завърши 4:2 в поза на Изтока. След финала бе проведена класация за най-бърз играч, която взе Любен Дилов от отбора на Ледените Дяволи, за най-точно изпълнена дузпа от Орлин Велел и естествено за най-техничен изграч, кято грабна Toshibata ot DINAMO SOFIA.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !