Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Цеца пее хитове на Глория

отпечатай новината

19.04.2008 09:00 | Видян 33024 пъти | Гласували 5

Цеца пее хитове на Глория

Цеца Величкович, която при свои участия пее някои от големите хитове на Глория, но със сръбски текст, най-вероятно ще включи някоя от песните в общия концерт с българската прима в Лондон. Шоуто на Ражнятович и българската изпълнителка в британската столица е предвидено за 25 май.
За разлика от останалите наши фокзвезди, Глория ще се изяви не само заедно с най-голямата в жанра Цеца, но и това ще стане в зала, а не в заведение. Търси се подходящата сцена, от която двете кралици да се изявят пред поне 5000 – 6000 свои фенове.
За да се избегне неудобен момент и да няма засегнати при закриване на шоуто, организаторите на концерта от вестника на българската общност във Великобритания – БудилникЪ, са решили двете дами да се редуват по време на спектакъла и най-вероятно ще извисят гласове заедно на финала.
Още при идването си у нас през септември 2006 година Цеца Величкович изказа почитанията си на фолкпримата на България. На своя концерт на стадион Васил Левски обаче царицата на Сърбия, както я наричат в родината й, бе подгрявана от Азис.
А когато Цеца пристигна да пее в Най клуб през декември 2007 г., даже си уреди специална среща с Глория. Двете беседваха дълго и си споделяха разни работи за живота и шоубизнеса. Накрая си тръгнаха доволни от рандевуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !