Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Миро на горещия стол при Венета

отпечатай новината

19.04.2008 09:00 | Видян 18651 пъти | Гласували 7

Миро на горещия стол при Венета

Днес в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е Мирослав Костадинов – по-известен като Миро от „Каризма” или просто Миро. След като прогнозира, че дуетът му с Дивна ще спечели голямата награда в „Пей с мен”, Венета Райкова го покани в студиото на „Горещо”, за да го попита какви в действителност са отношенията му с Галя, Анелия и Крум и защо Устата го заплаши с изнасилване на връчването на наградите на една от музикалните телевизии.
Водещата на „Горещо” не пропусна да се поинтересува какво се случва всъщност с дует „Каризма” и какви са отношенията им Галя. Има ли или няма дует „Каризма” зрителите ще разберат от самия Миро, който, въпреки че не предпочита да разкрива личния си живот, признава, че в момента Галя е много повече в личния му живот, отколкото в професионалния. По въпроса какви са отношенията му с Анелия Миро споделя, че според него поп фолк дивата била много мила, много внимателна, много чувствителна – „като едно голямо дете” - и признава, че му се иска да я „хване и да я нагушка”, а заради малката й дъщеря и на него му се искало да има дете, но изчаквал правилното време.

Както певецът разкри първо в списание СЛАВА преди две седмици, най-новата дуетна песен на Миро и Крум „Едно огледало” първоначално е замислена като дует между Миро и Азис. Тъй като текстът е антирасистки, песента била подготвена за дует между краля на попа и краля на поп фолка. Миро признава, че Азис ще бъде много изненадан от тази новина, тъй като не е коментирал с него възможността за съвместна песен.

Друга изненада за водещата на „Горещо” е признанието на Миро, че е бил принуден да се заеме с йога поради сериозен здравословен проблем. Оказва се, че преди около година Миро се почувствал зле и отишъл на лекар. След пълни изследвания лекарите установили, че има изключително високо кръвно налягане и ускорен сърдечен ритъм и му забранили всякакви физически натоварвания, тъй като бил в прединфарктно състояние. Предписали му лекарства, от които, както той сам признава, се превърнал в „мъжкия вариант на Галка”. Но Миро решава, че няма да пие лекарствата и се заема принудително с йога, което му помага да възвърне нормалното си състояние и да го поддържа и досега.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !