Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

"Денят е прекрасен" търси най-атрактивните младоженци

отпечатай новината

27.01.2011 19:00 | Видян 6168 пъти

Предаването „Денят е прекрасен” стартира конкурс „Женени в ефир”. До края на месец март водещите Мавриков и Ива ще търсят най-атрактивните младоженци. Двойки, които планират да минат под венчилото, ще могат да разкажат за своята любов и причината да искат да се оженят. Всяка седмица водещите ще канят по една двойка всяка седмица, която е изпратила своята запленяваща любовна история. Желаещите да участват в конкурса могат да изпращат своите истории до края на март на адрес: НДК, пл.”България”№1, за предаването „Денят е прекрасен” – „Женени в ефир” или в интернет на адрес: svatba@supernovamedia.bg.

През април ще бъдат избрани победителите, които ще получат като подарък сватбено пътешествие. Зрителите на „Денят е прекрасен” ще станат свидетели на подготовката за сватбата на „Женени в ефир”: как младоженката избира роклята, музиката и цялата организация на тържественото събитие.

Предстоят много емоционални истории, обяснения в любов и романтика. Певицата Ивана е обещала да пее на сватбата на победителите, а Ива и Васко също ще присъстват на събитието.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !