12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Балерина №1 се съблече антисиликоново

отпечатай новината

30.01.2011 09:00 | Видян 7466 пъти | Гласували 1

Балерина №1 се съблече антисиликоново

Гастролиралата и у нас Анастасия Волочкова позира на Малдивите, за да докаже, че е натурална

Гастролиралата и в България най-известна руска балерина в момента Анастасия Волочкова направи гола фотосесия на плаж на Малдивите. Така тя не само уплътни своята зимна ваканция, но и изрази протеста си срещу обвиненията на нейни неприятелки, че има силикон. “Сега всички могат да видят дали гръдта ми е натурална”, обяви тържествено русокосата танцьорка пред НТВ.

Името на Волочкова нашумя преди няколко години, когато тя бе изгонена от трупата на Большой театр. Официалното обяснение беше, че двама от партньорите й не можели да я повдигат, понеже килограмите й били в повече. “Говорят за онези, все едно са мъже”, шегува се Анастасия.
В момента тя изнася собствени спектакли, опитва се да осъвременява класическия балет, направи рожден ден, на който получи диаманти, кола и други скъпи вещи като подаръци.

Преди всичко обаче е светска лъвица. Нейна основна конкурентка в хайлайфа е Ксения Собчак – дъщерята на ментора на премиера Путин – Алексей Собчак. Именно на нея според мнозина се дължат проблемите с работата и с имиджа на Волочкова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !