Куку от MasterChef става главен...

Стелиан Тибериус Куку, познат на зрителите от участието...

Уволниха сервитьорка заради секс с...

Британският актьор Орландо Блум прекара страстна нощ със...

ДесиСлава се отказа от Евровизия, обещава за догодина

отпечатай новината

04.02.2011 10:20 | Видян 3479 пъти | Коментар 1

ДесиСлава се отказа от Евровизия, обещава за догодина

ДесиСлава отказа поканата на Асоциацията на Евровизия да участва в конкурса.
„Виждам, че има много разочаровани от отказа ми да участвам на Евровизия. Знам, че имаше много хора, които имаха желание и надежда да се явя.

Разочарованието да не се явя може да е голямо, но със сигурност щеше да е още по-голямо, ако се явя неподготвена. Не мога да си позволя да се участвам на Евровизия с каквато и да е песен. За мен това е непрофесионално. Евровизия е отговорност! Две седмици преди срока, няма как да приема, когато нямам готово парче.

Хубавата песен е едно от най-важните условия, ако не и най-важното за участие в конкурса. Просто трябваше да знам по-рано.... Защото имаше слухове, че България няма да участва тази година и до последно регламента не беше ясен.

Аз вярвам в себе си и смятам, че мога да направя истинско шоу и да изпея уникална песен. Ако догодина отново бъда поканена, обещавам да имам готовност да се представя на ниво” – обоснова решението си ДесиСлава. „Надявам се да бъде избран най-подходящия кандидат и му желая успех от сърце!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
Grigor 04.02.2011 13:08ч.

Надай се Деси догодина пак да те изберат-проигра си своя шанс! Освен това как може да нямаш готова песен, като твоето име го спрягат от поне 2 години насам?!НЕ вярвам да има певица, която да няма готова песен още повече че непрекъснато се пускат нови песни-просто е въпрос на време да се запишат.В други ситуации се хвалят как записват цял албум за 1 седмица,а сега за същото време не можаха да направят нова песен.Още повече, че всяка певица има готови, но нечути до момента песни-един вид резерв.Домързя те да го използваш ли?Или просто те е страх да не се изложиш?!.Да те номинират е въпрос на чест, която както историята показва се случва само един или най-много два пъти!Просто беше въпрос на организация.Добра певица, която проигра шанса си да стане световноизвестна и да прослави България!