Мерилин Менсън към Бийбър: Не се бия...

Колкото и да се старае Джъстин Бийбър да избяга от...

Дани и Алекс пожелават от Биг Брадър...

Тази вечер във VIP Brother от 21:00 часа по NOVA истинско...

ДесиСлава се отказа от Евровизия, обещава за догодина

отпечатай новината

04.02.2011 10:20 | Видян 3715 пъти | Коментар 1

ДесиСлава се отказа от Евровизия, обещава за догодина

ДесиСлава отказа поканата на Асоциацията на Евровизия да участва в конкурса.
„Виждам, че има много разочаровани от отказа ми да участвам на Евровизия. Знам, че имаше много хора, които имаха желание и надежда да се явя.

Разочарованието да не се явя може да е голямо, но със сигурност щеше да е още по-голямо, ако се явя неподготвена. Не мога да си позволя да се участвам на Евровизия с каквато и да е песен. За мен това е непрофесионално. Евровизия е отговорност! Две седмици преди срока, няма как да приема, когато нямам готово парче.

Хубавата песен е едно от най-важните условия, ако не и най-важното за участие в конкурса. Просто трябваше да знам по-рано.... Защото имаше слухове, че България няма да участва тази година и до последно регламента не беше ясен.

Аз вярвам в себе си и смятам, че мога да направя истинско шоу и да изпея уникална песен. Ако догодина отново бъда поканена, обещавам да имам готовност да се представя на ниво” – обоснова решението си ДесиСлава. „Надявам се да бъде избран най-подходящия кандидат и му желая успех от сърце!”

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
Grigor 04.02.2011 13:08ч.

Надай се Деси догодина пак да те изберат-проигра си своя шанс! Освен това как може да нямаш готова песен, като твоето име го спрягат от поне 2 години насам?!НЕ вярвам да има певица, която да няма готова песен още повече че непрекъснато се пускат нови песни-просто е въпрос на време да се запишат.В други ситуации се хвалят как записват цял албум за 1 седмица,а сега за същото време не можаха да направят нова песен.Още повече, че всяка певица има готови, но нечути до момента песни-един вид резерв.Домързя те да го използваш ли?Или просто те е страх да не се изложиш?!.Да те номинират е въпрос на чест, която както историята показва се случва само един или най-много два пъти!Просто беше въпрос на организация.Добра певица, която проигра шанса си да стане световноизвестна и да прослави България!