Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Италианска музика в "Пей с мен"

отпечатай новината

21.04.2008 14:42 | Видян 6503 пъти | Гласували 1

Италианска музика в

Тази вечер в „Пей с мен” 12-те дуета ще изпълнят своите любими италиански песни. Сред избраните хитове най-много са тези на Ерос Рамацоти. Италианската поп-звезда ще звучи в изпълнение на Любо и Надежда, Камелия и Даниел и Каролина и Павел – разбира се, с различни хитова от своя репертоар. Участниците в „Пей с мен” ще съживят на сцената си още „Liberta” на Ал Бано и Ромина Пауър, „Un estate Italiana” на Джана Нанини, както и две оперни изпълнения - „О Sole Mio” и „Time to say goodbye”.

Дуетът-победител тази седмица са Камелия Тодорова и Даниел Каймакоски. Втори според зрителите на шоуто останаха Орхан и Мариета, а последни се оказаха победителите от предишната седмица - Каролина Гочева и Павел Михов. В генералното класиране продължават да водят Ивайло Гюров и Яница Петрова, следвани от Миро-Дивна и Деси-Мелинда.
Въпреки най-сетне извоювания си успех, в сряда Орхан Мурад смени своята партньорка Мариета с Ива Иванова. Новото момиче е на 25 години, родом от Разград, но живее във Варна. Работи като промоутър и пее по заведения. Никога не е учила пеене или някакъв музикален инструмент. Споделя, че таланта си е наследила от своята майка, народната певица Руска Станчева. Ива Иванова каза непосредствено след избирането си за дуетен партньор на Орхан, че въобще не е очаквала да бъде избрана и това е най-приятната изненада за нея. И докато 25-годишното момиче се радваше на шанса си, малката дъщеря на Орхан - Сузи, се разплака, след като разбра, че татко й сменя Мери с друга.

Днес новосформираният дует Орхан Мурад и Ива Иванова ще изпълни „Mamma Maria” на Рики е Повери.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !