Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

ГРАФА СТАРТИРА НЕВИДИМ TOUR

отпечатай новината

08.02.2011 16:40 | Видян 3960 пъти | Гласували 1

ГРАФА СТАРТИРА НЕВИДИМ TOUR

Графа ще направи национално клубно турне – Невидим Tour 2011 през февруари и март. За поредна година певецът няма да изневери на традицията си и ще посети осемнайсет избрани клубове в страната. Първия концерт от поредицата, представена от Монте Мюзик и БГ Радио е на 10-ти февруари в клуб Funky Kitchen, София.

Турнето ще продължи на 11-ти в Хасково (клуб Cosmopolitan), 12-ти в Шумен (клуб Mamagaya), 14-ти – Варна (бар Галерия), 18-ти – Велико Търново (Galaxy Bowling), 19-ти – Плевен (Galaxy Bowling), 25-ти – Асеновград (клуб Delux), 26-ти Троян (България, клуб Шоко). На концертите Графа ще представи най-големите си хитове с нови ремикси и различно звучене, както и песните от новия албум „Невидим“, превърнал се за кратко време в най-продавания албум на годината.

В Невидим Tour 2011 участие ще вземат Борислав Бояджиев, познат като DJ Borche и атрактивната танцьорка от клипа „Невидим“ - Индира.

Междувременно пилотния сингъл от едноименния албум „Невидим“ се превърна в тотален хит. Веднага след излизането си той се изкачи до челните позиции в класациите и вече 16 седмици е номер 1 в националната класация (NMC).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !