Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Лияна: Николета е скромно и срамежливо момиче

отпечатай новината

09.02.2011 14:20 | Видян 13611 пъти | Гласували 2

Лияна: Николета е скромно и срамежливо момиче

Може ли да обясните защо се разделихте с Благой?

Решението бе мое. Може би жените като по-зрели мислим по-разумно. Прецених, че нещата между нас не вървят и е много по-добре връзката ни да приключи, докато не е станала още по-сложна. Видях, че нямаме бъдеще и предложих да сложим край, преди да сме се намразили. Доста помогнаха и обстоятелствата около нас. Напрежението и медийният шум безспорно се отразиха. През по-голямата част трябваше да се отбранявам от нечии нападки. Аз не съм излъгала никого и не съм примамвала Благой, както се пишеше. Изобщо не исках да се показваме и да разтръбяваме за отношенията си

С тази връзка обаче спечелихте популярност.

Няма такова нещо. Никога не съм искала това. С тази връзка не съм спечелила нищо, защото аз всичко си имам. Колата я имам, преди да се запознаем с Благой, макар да се твърдеше, че той ми е подарил беемвето. Нямам повече участия, защото аз просто не ходя. И преди, и сега не искам да ходя по участия. Аз съм независима жена и пеенето го правя за удоволствие, както и записите на клипове. Зная как е и не си представям да тръгна да пея по кръчми, да се въртя по масите, да дишам цигарения дим. Не понасям пияните хора и нахалниците. Не може някой, който се е напил, жена му седи до него, а в същото време да ми се обяснява на мен. Така че нямам никаква полза от тази връзка. Още повече, не виждах желание в отсрещната страна да ме защити поне малко от тази истерия срещу мен.

Намесиха ли се "доброжелатели" по времето, когато бяхте с Благой?

Имаше и такива, но това вече е минало. Явно не сме искали да ги преодолеем. Не искам да се връщам назад, искам да изчистя името си от тази кал, която не съм заслужила. Каква ли не бях наречена. Обидно е, но добре, че поне най-близките ми хора знаят истината и те ми имат доверие. Като се сетя, че като ученичка дори не понасях футболистите, които повечето бяха връзкарчета, мързеливи, но с най-голямо самочувствие.

Поканихте Николета Лозанова да се снима в един от последните ви клипове. Поиска ли ви съвет за нейната връзка с Валери Божинов?

С Николета се запознах покрай клипа. Помолих я и момичето се отзова веднага. Заради мен си дойде специално от Италия и направихме снимките. Приятно ме изненада, защото и за нея се говорят какви ли не неща, но Николета е много добро момиче. Тя е невероятно красива и земна, а най-учудващото е, че напук на имиджа й, който й създадоха,
Николета е скромна и дори срамежлива. Не мога да давам съвети, но ето че Валери постъпи мъжки и я защити за връзката им, като в същото време не обиди майката на детето си. Какво да я съветвам, ако сърцето и душата й го искат, да ги послуша и да се бори за любовта си. Нямам какво да кажа за Алисия, защото не се познаваме, макар че тя също се бе изказала лошо за мен.

Махмуд как прие връзката ви с Благой? Чуха се различни слухове, че го бил заплашил.

Много се беше ядосал, защото той много ме ревнува, но не съм допуснала аз да сме в тази ситуация. Нещата се успокоиха и всичко е наред. Чуваме се редовно, интересува се непрекъснато за дъщеря ни. А както знаете вече имам и годежен пръстен от него.

Много са модерни българските дуети в момента. Може ли да ни изненадате с братовчед ви Константин с някое общо парче?

Имам идеи, но точно с Коцето няма как да стане. Ние сме роднини и не върви да пеем за любов и да се правим на артисти. Няма да е добре.

Какво ви предстои?

Работя по нови песни. Скоро ще запиша ново парче. Освен това имам идея и за дует с турски изпълнител, но засега това са все още планове за близкото бъдеще.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !