Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Яне Янев показва тайни архиви в ексклузивно интервю на "Горещо"

отпечатай новината

11.02.2011 10:20 | Видян 5525 пъти

Яне Янев показва тайни архиви в ексклузивно интервю на

Тази събота, 12 февруари от 22:00 часа в телевизионния таблоид „Горещо” Яне Янев дава първото си голямо интервю след завръщането си от Брюксел, в което коментира оставката си и какво се случва в държавата. За пръв път председателят на РЗС показва мястото, където се съхраняват всичките му тайни документи и архиви.
 
Интервюто с него бе уговорено още преди конгреса на РЗС в неделя и не бе ясно дали ще е интервю с председател на партия или с обикновен гражданин, а съдбата си направи още една шега с екипа на “Горещо” – интервюто бе заснето четири часа след избухването на бомба пред редакцията на в-к “Галерия”, което ни даде възможност да имаме първи коментара му.

Тази събота в студиото на “Горещо” гост е Светлана Василева. Момичето на Плейбой разкрива потресаващи подробности за случая, в който е била отвлечена и изнасилена в родния си град Търговище. Светла разказва подробно и за всичките си връзки с футболисти.

След седемдневна борба между живота и смърта, от болничното легло във Велико Търново Митьо Пищова разказва за преживения инфаркт – каква е причината, какво е преживял в дните след него и какви са последствията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !