Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Вокалистът на „Годсмак” – Съли Ърна даде първото си интервю за българска публика

отпечатай новината

15.02.2011 16:00 | Видян 3800 пъти

Вокалистът на „Годсмак” – Съли Ърна даде първото си интервю за българска публика

Вокалистът на „Годсмак” – Съли Ърна даде първото си интервю за българска публика ексклузивно за Елена Розберг

Съли Ърна наскоро издаде солов албум, за който разказа специално за „Голият обяд” на Елена Розберг по Z-Rock. Какво го е подтикнало да запише "Авалон", какви са италианските му корени и планират ли "Годсмак" турне в Европа, стана ясно от интервюто на Съли Ърна по Z-Rock.

Той разкри, че му е много трудно да категоризира новия си солов проект. „Няма обединяваща тема, всяка песен от него си е самостоятелна, написана при различни обстоятелства и провокирана от различни случки, които съм преживял. Ако трябва да кажа по-общо - обединяващата тема е моят живот”, разказа Съли Ърна.

В соловия проект «Авалон» участие взима вилончелилстката Ирина Чиркова. Съли разказа, че още при първата среща с нея, всички, които са работили по албума, са се влюбили в нея и са я поканили да участва. «Тя е страхотен човек, много щастлив и много ведър. Тя е изключително талантлива. Радостни и горди сме, че тя се включи в проекта”, сподели Ърна.

Елена Розберг не пропусна да попита и за бъдещите планове на „Годсмак” – планират ли турне в Европа и дали България ще бъде спирка в него. Той сподели, че една от големите му мечти е да представи соловия си проект в Европа и със сигурност да направи концерт в България. Надява се това да стане през есента.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !