Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Двудневно парти за 20-тия рожден ден на Yalta Club

отпечатай новината

16.02.2011 14:00 | Видян 2414 пъти

Двудневно парти за 20-тия рожден ден на Yalta Club

В петък, 25-ти февруари, зад пулта в ще застанат най-емблематичните резиденти на Yalta за тези 20 години. В знак на признателност към феновете на клуба, които превърнаха Yalta в институция и отредиха място сред най-горещите парти точки в света, червен килим и много изненади ще очакват всички гости на рождения ден.
На следващия ден, 26 февруари, специално за празника пристига големият Feddе le Grand.  След невероятното парти, което направи есента при първата си визита у нас, той идва с още по-големи очаквания.

„Много се вълнувам от завръщането си в Yalta Club и че ще ви видя всички отново. Последният път за мен беше фантастично, но този път идването ми е по – специално. Не само за мен, но и за клуба. Горд съм, че Yalta ме покани да свиря на 20-годишния й юбилей. Направо ще ви побъркам от танци, може да сте сигурни.Това ще бъде нощ, която всички ще запомним!”.

Няма причини да не вярваме на Feddе le Grand, за когото 2010 беше повече от успешна. През декември той даде нов живот на хита от 1995 година „Missing” на Everything But The Girl и покори световните класации. "Това е едно от най-красивите денс парчета, правени някога и за мен е вечна класика ...", казва Fedde, който докосна невероятно нежната песен със своя пулсиращ хаус.  http://www.youtube.com/watch?v=NAWATjimVlE&feature=player_embedded

И това не е всичко, миналият месец Fedde le Grand взлезе в студиото, за да запише своя следващ хит Autosave с талантливия Dj Patric La Funk. Парчето излизе на 14 февруари и само 12 дни след световната му премиера гостите на Yalta ще имат възможността да го чуят на живо.

Повече от сигрно е, че това ще е най-щурия рожден ден, за който подаракът е само един - вашия глас за Yalta в класацията Топ 100 на най-добрите клубове в света - http://www.top100clubs.com/.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !