Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Трепете Елена Петрова, не пипайте Яна Маринова

отпечатай новината

16.02.2011 16:40 | Видян 9174 пъти | Гласували 1

Трепете Елена Петрова, не пипайте Яна Маринова

Невероятна форумна ВОЙНА предизвика новината, че Елена Петрова може да бъде убита в третия сезон на Стъклен дом. Учудващо повечето фенове на продукцията искат Боряна да напусне сериала.

„Къде този късмет да не я гледаме повече тази лигла?”, пише потребител във форума на сериала. Това обаче съвсем не е единственият сайт, в който феновете приветстват смъртта на Бубето. Оказва се, че Елена Петрова не е толкова голяма любимка на зрителите, колкото се говореше. Нещо повече – те предпочитат играта на нейната съперница във филма Яна Маринова. „Ако махнат нея от сериала, просто ще спра да го гледам. Но за Елена Петрова няма да ми е жал, тази жена не може да играе”, пишат форумци.

Както е известно, сценаристите на Стъклен дом обмислят смъртта на Боряна, като вариант за развитие на сюжета. В следващия сезон нейната сестра близначка ще има централна роля в сериала, докато Бубето ще остане на заден план.

От екипа издават още, че след изчезването си в последния епизод, Боряна ще се завърне с гръм и трясък. Ако след това тя бъде убита, то със сигурност ще я върнат в някой от следващите сезони на Стъклен дом.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !