И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Гладиатори в битка за 60 бона

отпечатай новината

18.02.2011 11:20 | Видян 3485 пъти

Гладиатори в битка за 60 бона

За много хора петък е ден на майстора. Не такъв ще бъде този петък за феновете на гладиаторските битки, защото днес, точно в 19,00 ч. в Първа зала на НДК започва зрелището, което чакаме с нетърпение от близо месец. Започва Real Pain Challenge Rising Force!

В няколко последователни материала ви представихме най-интересното, което ви очаква на гала вечерта. Днес обаче забиваме гвоздея – главната среща, в която един срещу друг ще се изправят двама мъже, за които не съществува нищо друго освен победата.

След една година отсъствие от ринга Любомир Геджев ще зарадва своите фенове, освобождавайки съдийското място и заемайки един от ъглите в ринга като състезател. Шампионът ни от WFC ще се изправи срещу французина Софиан Бенчохра.

Геджев е известен с интересните си мачове и разнообразен стил на игра, но се очаква в този път да разчита предимно на уменията си по Бразилско Жиу-Житцу, тъй като съперникът му има повече опит в играта в стойка.
С 10 мача по Муай-Тай и 30 боксови срещи Софиан Бенчохра най-вероятно ще търси далечната дистанция и ударите. Той е известен с агресивна игра.

Предизвикателствата за българина не свършват до тук. След натоварената програма в която той се изявява и като организатор на ивента и като участник, той е планувал реванш срещу бразилеца Бруно Карвальо. Напомняме, че преди две години нашият състезател победи Карвальо в зала Универсиада. Реваншът е плануван за 17 април на поредното събитие от веригата WFC в Сърбия.

Точно 60 000 лв. ще поделят участниците в Real Pain Challenge Rising Force. Билетите вече са на изчерпване, а цените им са от 35 лв. за нормални и 50 лв. ВИП места. Гала вечерта ще предложи на феновете на бойните спортове 10 ММА срещи и 3 Муай-Тай двубоя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !