Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Венета и Карбовски гуша за гуша

отпечатай новината

19.02.2011 09:00 | Видян 6133 пъти

Венета и Карбовски гуша за гуша

Нова война е на път да ИЗБУХНЕ в националния ефир. Главни герои в прясната ТВ престрелка са Венета Райкова и Мартин Карбовски.

Супер 19' разбра, че асовете на Нова телевизия са се хванали за гушите заради известен политик. Райкова и Карбовски не могат да се разберат при кого първо да гостува общественикът. Както е известно, предаванията на Венета и Мартин – Горещо и Директно, са на един и същ продуцент – Боян Петков, нашумял с Пи Ар агенцията си Икона комюникейшънс, през която през 2007 г. минаваше рекламата на Булгартабак.

Покана към голямата клечка била отправена от Карбовски и той приел. Това вбесило Венета, която поддържала близки отношения с политика одавна и тя грабнала телефона. „Не може да ходиш при Мартин.Ти си мой приятел и не можеш да ме прецакаш така“, изпищяла устатата водеща в слушалката.

Карбовски и Райкова открай време не мелят брашно. Двамата са от една фирма, но различно заплатени. Говори се, че Горещата водеща не може да преглътне и  фактът, че Мартин има голям и сработен екип. Венета не се успокоява дори и от фактът, че предаването й е с по-голям рейтинг от това на Карбовски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !