Ето коя е най-скъпата любовница в...

Според чуждестранни медии украинският модел Яна Орфева е...

Диетолог разкри кои храни от магазина...

Онкологичен диетолог разкри двете покупки в...

Вики Петрова сложи Бакърджиев под чехъл

отпечатай новината

20.02.2011 09:00 | Видян 10151 пъти

Вики Петрова сложи Бакърджиев под чехъл

Не под чехъл, а направо под ВОЕННА КУБИНКА е водещият на спортните новини на бTV Петър Бакърджиев. Супер 19' разбра, че новата приятелка на журналиста от Търговище – Виктория Петрова яко е стъпила на врата му. Бъки до такава степен е хлътнал по новинарката, че бил готов на всичко заради нея. Пепи дори почти се е пренесъл в дома на Петрова, като се стреми да й угоди във всичко.

Спортягата ставал всяка сутрин преди любимата си, правил кафе и закуска, след което извеждал на разходка огромния й голдън редривър.

Вътрешноведомствената закачка започнала преди 3-4 месеца по обичайния начин - изпращане на цветя и дребни подаръчета, дълги разговори в редакцията, разказаха отлично информирани наши източници. Към момента двамата реално са заедно нонстоп като се говори, че съвсем скоро ще свият съвместно гнездо.

Както е известно, Петрова се раздели със съпруга си – оператора Добромир Иванов, през лятото на м.г. Двамата се ожениха през 2008 г. но бракът им не просъществува много дълго. Непотвърдените версии варираха от негово залюбване с балерина, до същото, но с топрепортерка от медията.

Петър Бакърджиев пък бил вакантен от около година, след като скъсал с дългогодишната си любов от Търговище. С нея имал 10-годишна връзка, стартирала още от ученическите години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !