Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Славена стана рекламно лице на абитуриентски рокли

отпечатай новината

21.02.2011 15:20 | Видян 10419 пъти

Славена стана рекламно лице на абитуриентски рокли

Славена бе поканена да бъде рекламно лице на „Колекция абитуриентски рокли 2011” на младия, но обещаващ дизайнер Иван Панайотов. Талантливата певица за първи път влиза в амплоато на професионален модел.
Гласовитата изпълнителка позира с 15 ефирни тоалета на JOHNNY STYLE.

Всички те са направени от актуалните за 2011 година шифон, сатен и органза. Въпреки че досега Славена не се занимавала с моделство, според целия екип русокосата певица се справила блестящо и фотосесията протекла много гладко.

„Исках модел със секси изпъчване, който да вдъхне живот на тоалетите. Спрях се на Славена, защото е много естествена и магнетична жена. Мисля, че напълно отговори на моите очаквания!”, коментира дизайнерът Иван Панайотов.

„Благодаря на Иван, че избра мен да представя колекцията му. С удоволствие приех поканата. Смело мога да заявя, че роклите са стилни и секси и съм сигурна, че много момичета ще предпочетат да бъдат с тях на един от най-важните си дни. Аз от своя страна ще работя с него и за мои бъдещи проекти и изяви, защото съм впечатлена от работата му”, сподели изпълнителката на „Жиголо”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !