Брат свещеник порицава Джулиана Гани

Прясно омъжената силиконка Джулиана Гани призна, че има...

Алекс Раева търси заместник на Мария...

Фен на стенд ъп комедията ще получи предложение от Алекс...

Шаги иска още дуети с Андреа

отпечатай новината

21.02.2011 15:40 | Видян 5303 пъти | Коментар 1

Шаги иска още дуети с Андреа

След появата на бомбастичния клип „Шампаско” и огромния интерес на феновете към песента, Шаги поиска още дуети с Андреа. Ямаеца е безкрайно възхитен от професионализма на нашето момиче, а при вида на клипа възкликнал: „Много е секси, няма друга като теб”. 

Блондинката е най-успялата ни певица извън граница, а спецове очакват „Шампанско” да я изстреля на върха на световните класации. В специално интервю Шаги пък сподели, че песента I wanna вече се е наложила като световен хит.

Междувременно Андреа даде старта на първата игра в paparazzi.bg. Тя е впечатлена, че в България има много талантливи хора, които никой не забелязва. Затова изпълнителката реши да подаде ръка на един бъдещ творец. До 7-ми март всеки може да изпраща своите предложения за текстове, като най-добрият ще вечеря с Андреа. А току виж тя изпяла именно неговото текстово предложение в някой бъдещ хит. До сега на майла на редакцията са получени над 300 най-разнообразни писателски вдъхновения. Очаква се до крайния срок да станат над 1000.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
Отвратен 04.03.2011 01:58ч.

Да,явно иска още евтини услуги от тази пачавра!