Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Константин: „Продуктивен съм, защото съм позитивен!”

отпечатай новината

23.02.2011 13:00 | Видян 5828 пъти

Константин: „Продуктивен съм, защото съм позитивен!”

Фолкпевецът, чиято усмивка не слиза от лицето му, се оказа заклет привърженик на философията за позитивното мислене. Малко след изявата си в клуб БИАД, където направи невероятно шоу, Константин призна, че причината за успеха му, се дължи на положителната нагласа, която има към живота. „Вярвам, че когато човек прави добри неща, те му се връщат и обратно – когато върши злини, му се случват непирятности.

Обичам ближния си, както се казва в Библията, на никому лошо не мисля, затова съм и толкова продуктивен!” – разяснява чаровният певец и допълва, че гледа на проблемите си като на чистилище -  „Човек се извисява в страданието, а и след него винаги идва нещо по-хубаво.” Звездата на Пайнер споделя още, че вярва в Господ и се старае да спазва 10 –те божии заповеди. „Не съм идеален, жив човек съм.

Пък и прекален светец и Богу не е драг. ” Константин казва, че не е суеверен, не се интересува от зодии и магии не го хващат: „Ако се връзваш на тези работи, ти им позволяваш да ти влияят и да определят съдбата ти. Глупаво е! Силата е в нас самите, ние управляваме живота си.”  - категориечен е фолкпевецът.

Изпълнителят на „Кажи ми”   призна, че има една слабост – и това са числата- 7 и 9, които му  носят късмет. „Роден съм на 17. 07. 1976 година и съм щастлив човек. За това и номера на всичките автомобили, които съм имал до сега е един и същ - 9779.”

снимка:Биад

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !