Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Dillan изненадва с ремикс на „Не си обичана”

отпечатай новината

24.02.2011 14:00 | Видян 2755 пъти

Dillan изненадва с ремикс на „Не си обичана”

Dillan зарадва почитателите си с ремикс към песента „Не си обичана”, дело на Мартин Димитров. От днес феновете на талантливия пловдивчанин могат да чуят новата версия на парчето в радиоефира и клубовете в страната.
Младата надежда на Diapason Records избра да направи този различен вариант на песента, която вече се превърна в любима на феновете, най-вече заради заведенията и за почитателите на по-горещите ритми.
 
„Решихме с моите продуценти, че е добре да предложим и по-различна версия на парчето, защото в оригинал е доста далеч от типичното попфолк звучене. По-скоро е R’n’B. Искаше ни се да направим нещо по-танцувално, което да се пуска в дискотеките.”, обясни чаровният изпълнител.
Оригиналната музика на песента е дело на гръцкия хитмейкър Фивос, а ремиксът е направен от младия композитор и аранжор Мартин Димитров.

Dillan призна, че паралелно с това работи по други парчета и планира тази година да зарадва феновете си със своя дебютен албум. „Не си поставям някакъв конкретен срок, в който ще бъда готов с албума. За мен е по-важно да подбирам много внимателно парчетата. Като млад изпълнител, който тепърва ще се доказва на музикалната сцена, се стремя да правя песни, които са изпипани до най-малкия детайл. Не мога да си позволя компромиси.”, каза новият секссимвол на попфолка. „Със сигурност обаче скоро факт ще бъде новият ми сингъл, но засега няма да издавам подробности около него.”, допълни още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !