Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Певецът Стоян Петров ще гостува на MTV

отпечатай новината

25.02.2011 15:40 | Видян 3137 пъти

Певецът Стоян Петров ще гостува на MTV

След  като покори сърцата на  българските феновете с нея, песента „Frozen” пое по пътя към световният успех ! Лъскавото видео влиза в класацията на MTV World Chart Express и дава заявка за първото място!

Хитовото парче  “Frozen “, написано от композиторите на Linkin park, може да гледате от 28 февруари от 21:04часа, когато ще се завърти за първи път.

Изненадите от  Стоян не спират до тук!

В момента певецът работи по най-новото си парче, което се очаква да пожъне повече успех дори от “Frozen “. За първи път песен на айдъла ще бъде обвързана със социална кампания, която подпомага децата таланти. Този проект нахъса изпълнителя и го амбицира да покаже на какво е способен един музикант в подкрепа на талантливото ни младо поколение! В момента певецът събира екип за реализиране на видеото към „Заедно”, което отново се очертава да бъде грандиозно и необикновено!

Извън българските проекти, песните на Стоян Петров се чуват и в Русия. Там той работи усилено върху няколко проекта и не спира да бележи успехи сред руските звезди!

Желанието на певеца за работа  ни отвежда и до снимките от последната фотосесия  за списание “Mr.Big”, за която той позира пред обектива на топ фотографката Велислава Каймаканова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !