И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Слушателите на Magic FM избират най-обичаната българка

отпечатай новината

28.02.2011 13:30 | Видян 1998 пъти

Слушателите на Magic FM избират най-обичаната българка

Осем от най-известните и най-популярни дами в България и тази година, в дните до празничния вторник 8-ми март, застават една срещу друга в сутрешното шоу на Радио Magic FM "На закуска с Даниел".

В петото издание на кампанията "8 жени за 8-ми март" слушателите на Magic FM и читателите на електронното списание Az-Jenata.bg номинираха за титлата "Най-обичаната българка на 2011-та" три актриси, две певици, един фотомодел, една телевизионна новинарка и една спортистка.

Недоспали, току-що събудени и напълно неподготвени, на въпросите на Даниел от най-музикалното сутрешно шоу ще отговарят актрисите от сериала "Стъклен дом" Елена Петрова и Радина Кърджилова, лицето на bTV Новините и "Великолепната шесторка" Ани Салич, фотомоделът, а отскоро и актриса Диляна Попова, певиците Хилда Казасян и Мария Мутафчиева (Мери от "Mary Boys Band"), световната шампионка по борба Станка Златева, носителката на "Аскеер" и звезда на шоуто "Пълна лудница" Мария Сапунджиева.

След положителен вот с гласуване в сайта Az-Jenata.bg и с sms-и до кратък номер 1915 (с начална дума Magic), една от тях ще бъде обявена за най-обичаната.

Победителката в надпреварата ще стане ясна в утрото на 8-ми март.
Тогава, в празничния ден, дамата, събрала най-много гласове, ще стане поредната носителка на титлата "Най-обичаната българка" след Мира Добрева от "По света и у нас" на БНТ, Галя Щърбева от "Календар" по Нова ТВ, Мария Игнатова от "Господари на ефира" и "Пълна лудница" по bTV и актрисата Диана Любенова.
Всеки ден двама от гласувалите ще печелят и награда. Ваучер на стойност 50 лева за покупка във "Фантастико - магазини за енергия" или книга от "Зоната на книгите" - BookZone.bg.

"8 жени за 8-ми март`2011" се осъществява с медийната подкрепа на списание Glamour и със съдействието на клиника за здраве и красота AZ Clinic.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !