Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Направиха българска “Бляскава нощ на Оскарите”

отпечатай новината

28.02.2011 18:00 | Видян 4864 пъти | Гласували 1

Направиха българска “Бляскава нощ на Оскарите”

Ревю на звездната дизайнерка Виргиния Здравкова в Cinema City и прожекция на филма „Непреклонните” бяха акцентите на вечерта.

Макар на хиляди километри от нас, изминалата нощ в театъра Кодак в Лос Анджелис за 83-ти път се връчиха наградите на Филмовата академия, а ние тук в София съпреживяхме това престижно събитие за света на киното със своя  „Бляскава Нощ на Оскарите.  Това беше  едно специално звездно събитие, организирано от Cinema City и Диема 2. Водеща на бляскавата нощ беше телевизионната любимка  Гала.  Връчването на наградите на филмовата академия  е събитие не само за филмовия, но и за модния свят. Двете неща винаги са вървели ръка за ръка, така премина и българската нощ на Оскарите.

Вечерта започна с представяне на новата колекция на Виргиния Здравкова, създадена специално за събитието. Шифон, тюл, дантела, тафта, коприна, сатен. Дълги рокли, голи гърбове, дълбоки цепки, асиметрични деколтета, подчертани талии. Или с три думи - рокли за звезди. Виргиния показа 20 модела рокли в типичния за Холивуд блясък, вкус, стил и издържана пищност. Бялото и дългото доминират като истинския фаворит на звездите в Лос Анджелис. Ярките цветове като оранжевото и лилавото не остават по-назад, защото всеки трябва да се открои. Така, чрез модата и изтънчения нюх на Виргиния се доближихме до еуфорията на празничната нощ.

Вечерта продължи с прожекцията на „Непреклонните” – най-новия филм на братята Коен, който беше номиниран в 10  категории за Оскар.

Сред гостите на вечерта бяха много представители  на модния и бизнес елит.

Тази нощ беше много важна за организаторите от Cinema City, които 5 поредни години се обвързват с това грандиозно събитие наградите Оскар. Cinema City и Диема 2, едни от най-страстните привърженици на това изкуство направиха българската  нощ на Оскарите не по-малко звездна, бляскава и интригуваща и обещават да го правят всяка следваща година. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !