Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Отборът на Краси Ванков среща сърбите

отпечатай новината

24.04.2008 09:15 | Видян 3055 пъти

Отборът на Краси Ванков среща сърбите

Емоционална и напрегната игра ще видят зрителите в мача на отбор „България 2”, с капитан Краси Ванков при второто им участие на Форт Бояр. Още при първото си стъпване на Форта капитанът на българския отбор – Краси Ванков получи титлата на най-забавният участник в 18-годишната история на Форт Бояр с незабравимото си изпълнение в стаята с бягащата пътека. 

И в днешния епизод отборът на Краси е приготвил смешни и емоционални изпълнения, които ще допринесат за магическото изживяване на играта. Отборният дух на българските участници непрекъснато се поддържа от песните, с които те излизат при всяка игра, както и девиза на отбора „Нема начин да нема начин!”
Зрителите за първи път ще видят индивидуално предизвикателство, при което участват трима играчи. Те ще трябва да се поставят на мястото на пожарникари и да се пробват да се покатерят по пожарникарските пилони при изпълнение на отборната задача.
Емоционалната Деница ще покаже, че е способна да даде всичко от себе си при изпълнението на новото си индивидуално предизвикателство – стаята с мрежата и гюлето.

Как ще се представи отборът на Краси Ванков във Форт Бояр, зрителите ще разберат днес в 20.30 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !