Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Тони Стораро работи над няколко нови проекта

отпечатай новината

07.03.2011 14:00 | Видян 4033 пъти

Тони Стораро работи над няколко нови проекта

Тони Стораро се отдаде на заслужена почивка за около месец, но от седмица вече работи активно по няколко нови песни. Звездата обещава съвсем скоро да изненада многобройните си почитатели с поредния хит.

Верните фенове на Човека-глас със сигурност са забелязали, че напоследък участията на любимия им певец липсват. Причината за това отсъствие бе, че изпълнителят на „Така ме запомни” се отдаде на кратка почивка. „Нуждаех се от малко спокойствие, защото последните месеци бяха много натоварени за мен. Имах доста участия в различни краища на страната и почти постоянно бях на път.”, обясни Големия Тони.

„Разполагах с доста готови песни – като текстове и аранжименти, но при този график, просто нямаше кога да вляза в студио. А и за да се получи добре записът, трябва да си във форма. Ето защо с моя продуцент се договорихме да си взема няколко седмици почивка и после да започна работа по новите парчетата, които ще бъдат включени в предстоящия ми албум.”, каза още той.

Топзвездата на Diapason Records признава, че след отдиха се намира в страхотна форма и за няколко дни е успял да запише няколко нови песни. „Съвсем различно е, когато си отпочинал. Нещата се получават много по-бързо и лесно, а най-важното – звучат много по-добре. Аз самият съм много доволен от свършената работа.”, довери Големия Тони. „Все още не знам точно кое от всички парчета ще пуснем първо, но обещавам, че ще бъде скоро.”, сподели още той.

Паралелно със соловите си песни, Тони Стораро работи и по съвместен проект с голяма световна звезда. Засега обаче гласовитият шумналия и екипът на музикалната компания не издават подробности около дуета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !