Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора подготвя втори дует с DJ Jerry

отпечатай новината

07.03.2011 17:30 | Видян 7128 пъти

Теодора подготвя втори дует с DJ Jerry

Теодора вече работи по втори дуетен проект с DJ Jerry. Парчето ще бъде записано съвсем скоро и двамата изпълнители се надяват да повтори успеха на предишната им съвместна песен.

След тоталния успех на хита „Моят номер” примата и популярният DJ съвсем логично ще зарадват феновете на хубавата музика с втора обща песен. Тя отново ще е с модерно звучене, но този път музиката не е дело на гръцки автор. Композиторът отново е от Балканите, но на този етап името му се пази в тайна.

Текстът е почти готов и съвсем скоро двамата изпълнители ще влязат в студио, за да запишат песента.
В интервю пред signal.bg продуцентът Ненчо Касъмов сподели някои интересни подробности около новия проект.  „Не искам да говоря докато не се запише. Тази песен я имам от няколко месеца. Взел съм я някъде един месец след „Моят номер". Още тогава си казвах, че ако всичко върви както трябва, ще направим и втора песен.”, довери собственикът на Diapason Records.

Все още не се знае кога ще се бъде промотиран новият дует на Теодора и DJ Jerry. Това решение е изцяло в ръцете на продуцента. „Песента „Моят номер" има още живот. Ще преценя кога ще излезе новата.”, лаконично обясни г-н Касъмов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !