На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Елена Петрова е най-обичаната българка според слушателите на Magic FM

отпечатай новината

08.03.2011 12:00 | Видян 4878 пъти

Елена Петрова е най-обичаната българка според слушателите на Magic FM

Осем от най-известните и най-популярни дами в България и тази година, в дните до празничния вторник 8-ми март, спориха за титлата „Най-обичана българка“ на Радио Magic FM.

В петото издание на кампанията "8 жени за 8-ми март" слушателите на Magic FM избираха между актрисите от сериала "Стъклен дом" Елена Петрова и Радина Кърджилова, лицето на bTV Новините и "Великолепната шесторка" Ани Салич, фотомоделът и актриса Диляна Попова, певиците Хилда Казасян и Мария Мутафчиева (Мери от "Mary Boys Band"), световната шампионка по борба Станка Златева, носителката на "Аскеер" и звезда на шоуто "Пълна лудница" Мария Сапунджиева.

СМС и онлайн вотът определи актрисата Елена Петрова за любимка на България с 1/5 от гласовете на участниците. Втора е друга звезда на „Стъклен дом“ - Радина Кърджилова, с 19% от гласовете. За очарователната Хилда Казасян са гласували 15.6% от общо 3 723 участници във вота тази година.

Елена Петрова завършва театралния клас "4 х С" при Николай Георгиев. Талантливата българска актриса участва в спектаклите на Народния театър "Иван Вазов" "Благородният испанец", "Любовници", "В полите на Витоша", "Нора", "Преспанските камбани".

Сред ролите й в киното са Мария в „Козият рог“, циганката в „Граница“ и Мона в „Хайка за вълци“. Широка популярност й носи ролята на Боряна в сериала „Стъклен дом“.

Елена Петрова е водеща на втория сезон на шоуто "Dancing Stars" по bTV. Най-обичаната българка през 2011 е майка на две деца — Александър и Изабела.

Красивата Елена стана тазгодишната носителка на титлата "Най-обичаната българка" след Мира Добрева от "По света и у нас" на БНТ (2006), Галя Щърбева от "Календар" по Нова ТВ (2007), Мария Игнатова от "Господари на ефира" и "Пълна лудница" по bTV (2009) и актрисата Диана Любенова (2010).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !