12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Веселина с дебютен сингъл и клип „Нещо мое”

отпечатай новината

08.03.2011 17:00 | Видян 4967 пъти

Веселина с дебютен сингъл и клип „Нещо мое”

Новото име в каталога на музикална и продуцентска компания Diapason Records – Веселина е готова с дебютния си сингъл „Нещо мое”. Премиерата на видеоклипа към него ще се завърти в ефира на Фен ТВ вечерта на празничния 8-ми март.

Младата певица стартира с парче по музика на гръцкия композитор Василис Димас. Текстът на „Нещо мое” е дело на Диян Георгиев, а аранжиментът – на Велислав Драганински.
В имиджовото видео певицата сменя 4 ефектни визии. Стайлингът е дело на Тони. За гримът се е погрижил Бони, а за косите – Елена Кумчева от студио Helan.

Клипът „Нещо мое” е режисиран от Ненчо Касъмов, а специалните ефекти са изработени от студио VS1.
Самата Веселина не крие радостта си от промоцията на своето първото видео. „Много съм развълнувана от предстоящата премиера на „Нещо мое” и същевременно щастлива, защото това е сбъдването на една моя мечта. Надявам се, че това е само първата крачка в професионалната ми кариера и най-хубавото тепърва ми предстои.”, сподели младото дарование. „Радвам се, че дебютът ми в тв ефира се случва точно в Деня на жената. Със сигурност винаги ще го помня!”, заяви с усмивка чаровната фолкдива. 

„В интерес на истината предвиждахме да пуснем песента малко по-рано, но се забавихме, за да довършим някои финални елемента по видеото. Вярвам, че няма нищо случайно и стартът на парчето в този хубав ден ще ми донесе късмет.”, сподели още Веселина. „Надявам се песента да се хареса на хората. С нетърпение чакам да видя отзивите на публиката.”, сподели иъпзлнителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !