Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мистериозна контузия мъчи Бербо

отпечатай новината

17.03.2011 12:40 | Видян 3542 пъти

Мистериозна контузия мъчи Бербо

Мистериозна контузия в коляното е причината Димитър Бербатов да търка резервната скамейка в Манчестър Юнайтед. Острието на Червените дяволи за пореден път не влезе в игра при победата с 2:1 над Олимпик Марсилия, която класира отбора му на 1/4-финалите в Шампионската лига. Митко не игра и срещу Арсенал (2:1) миналата събота. Британският вестник Мирър предполага, че причината за това е старата травма в коляното на Бербо, която се е обадила преди две седмици. Това била причината сър Алекс Фърюсън да не рискува с нашенеца.

Иначе Бербатов беше като буреносен облак по време на мача с Марсилия. Митко изгледа срещата от пейката на Олд Трафорд, като не показа никаква при двата гола на Хавиер Ернандес – Чичарито.
В същото време се разбра, че националите Мартин Петров и Стилиян Петров може да се съберат в един клуб за първи път от 1998 г.. Според информацията, Астън Вила прави опити да привлече защитника на Болтън Гари Кейхил, но няма намерение да плати исканите 20 милиона паунда за английския национал.
Тимът от Бирмингам е готов да даде част от сумата и да подсили офертата си с включването на Стивън Уорнък и Стилиян Петров. Дори и Ричард Дън може да стане част от сделката. Ако трансферът се осъществи, Стенли и Мартин може да играят заедно на Рийбок Стейдиъм.

Двамата за последно бяха в един клуб през есента на 1998 г., когато носеха екипа на ЦСКА. На следващата пролет Марто бе трансфериран в Сервет (Женева). През есента на същата година Стенли бе продаден на Селтик.

Снимка: бта

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !