Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Звезди заливат Кюстендилска пролет

отпечатай новината

18.03.2011 09:30 | Видян 5821 пъти

Звезди заливат Кюстендилска пролет

Румънската MTV звезда Андреа Баника и Графа ще взривят зрителите на време конкурса за избор на Девойка Кюстендилска пролет 2011, обяви кметът Петър Паунов. Церемонията е на 20 март от 18,30 ч. на площад Велбъжд. Водещи на шоуто ще са актьорите Васил Василев- Зуека и Румен Угрински.

Съпредседатели на журито са Мария Игнатова и Димитър Рачков, а в състава му влизат известни журналисти и музикални звезди, допълни кметът на Община Кюстендил. Знеполският епископ Йоан ще отслужи молебен за здраве на празника на Кюстендил - 21  март. Гост ще бъде и игуменът на Рилския манастир, епископ Евлогий.

На Кюстендилска пролет ще пеят още Тони Димитрова и Румяна Попова. Тържествата на следващия ден започват в 11 часа с молебен за здраве, след което следва ритуалът по предаване на символите на града. 1500 лв. ще получи победителката в конкурса, а нейните подгласнички и момичето на публиката - по 850 лв. Като част от празничната програма в киносалона на общинското кино ще се прожектира новият български филм Стъпки в пясъка. Гости на града ще бъдат Ивайло Христов и Асен Блатечки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !