Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Златка Райкова се „позлати”

отпечатай новината

21.03.2011 09:00 | Видян 9488 пъти

Златка Райкова се „позлати”

Сексапилната блондинка, която е една от героините в третият сезон на риалити поредицата „Нашите момичета: Лица от екрана” реши да смени имиджа си не само вътрешно, но и външно. След като чаровницата тотално промени начинът си на живот, отвори сватбена агенция и откри любовта в лицето на приятелят си Павел, тя реши да ознаменува новият период в животът си и с нова визия.

Броени дни преди старта на първият епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана” Златка промени русият цвят на косата си със златен!
Красавицата за пореден път изненада хората около нея с решението си за „златните” коси, а камерата на предаването успя първа да заснеме промянатa и крайният резултат.

„Нашето момиче” призна, че участието й в документалната поредица е голямо предизвикателство за нея и обеща, че ще разкрие доста интересни неща, за да покаже на зрителите една различна Златка.
„Нашите момичета: Лица от екрана” започва тази неделя, точно в 11:00 ч. само по bTV. Зрителите ще имат възможността да надникнат в домовете на едни от най-обичаните и харесвани лица от телевизионният ефир.

Още в първият епизод на 20 март те ще видят в непозната светлина водещата на „Модерно” – Радост Драганова, чаровната ПР-ка Ива Екимова, талантливата Пламена Петрова от „Мюзик Айдъл” и екстремната сървайвърка Силвия Радулова.

Снимка: SV Studio

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !