Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Expose с нов зашеметяващ клип в рок стилистика

отпечатай новината

21.03.2011 18:30 | Видян 3704 пъти

Expose с нов зашеметяващ клип в рок стилистика

След успеха на парчето „Днес не е преди” с версия на английски и два ремикса към тях, Цвети и Светльо от Expose представят новия си проект, който е издържан изцяло в рок звучене и стилистика. Атрактивният дует е заснел клип към парчето „Всичко онова”, в който двамата зашеметяват с лъскави аксесоари и провокативно рок излъчване.

С песента и видеото към „Всичко онова” Expose се обявяват в защита на чистата и истинска любов и казват „Не” на насилието над жените в любовните взаимоотношения. „Една жена трябва да е смела и да последва сърцето си, а не да стои в ситуация, в която над нея бива упражнено насилие” – категорична е Цвети, която е автор на текста на парчето по музика и аранжимент на пианиста на Юлиан Асенов. За реализацията на парчето помагат и музикантите, свирили в трака – Иван Иванов от Awake, Георги Ханджиев, Митко Ночев (бас), и Петя Шарланджиева (вокали). Соло цигулката свири маестро Румен Асенов.

 Клипът към „Всичко онова” е по сценарий на Expose, с режисьор Тенчо Янчев. Запомнящо се участие в него имат Иво Димитров, Васил Александров, Ади Дикова и познатата като една от най-талантливите гримьорки на елита в България Джули. За декор на горещите сцени екипът ползва хотел Премиер в Банско и пиано бар Студио. Горещи секс сцени и сцени на насилие се редуват във видеото, за да пресъздадат автентичната атмосфера на тягостна връзка, паралелно с която разцъфтява чистата любов - без нужда от обяснения, страдание и вина.

Цвети не ползва дубльорка за сцената с побоя, която привлича вниманието на състезатели от Световното първенство по ски, отседнали в момента на снимките в хотел Премиер в Банско. По същото време в там се снима фотосесия на гръцки топмодел, а гръцко ТВ шоу я отразява. Те се впечатляват изключително много от Expose и ги включват в снимките за предаването.

Предстои атрактивна промоция на „Всичко онова” на Expose!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !