Българин стана световен шампион по...

Българинът Александър Делчев завоюва световна титла на...

Тленните останки на цар Фердинанд ще...

„На 29-и май тленните останки на цар Фердинанд ще бъдат...

Пътувайте в пространството и времето с „Първичен код“

отпечатай новината

21.03.2011 17:15 | Видян 4932 пъти

Пътувайте в пространството и времето с „Първичен код“

Очаквайте скоро премиерата на вълнуващия екшън трилър „Първичен код“, който променя представите за пространството и времето. Датата е 8-ми април.

Историята:

Капитан Колтър Стивънс (Джейк Гиленхал) се събужда една сутрин във влак, без да има идея как въобще се е озовал там. Изненадващо той вижда в огледалото на банята не себе си, а друг образ и открива в джоба си чужди лични документи - на учителя Шон Фентрес.

Оказва се, че капитан Колтър е включен в строго секретна мисия. Тя има за цел да спре терорист, който възнамерява да взриви влака, а по-късно планира да убие хиляди хора в сърцето на Чикаго. Секретната компютърна програма, наречена „Първичен код“, позволява на Колтър да съществува под формата на различни личности (своята и тази на Фентрес) в две паралелни реалности. Той постоянно се завръща във влака, за да открие терориста, и всеки път има точно осем минути, за да разплете случая.

Режисьор на „Първичен код“ е синът на Дейвид Бауи - Дънкан Джоунс („Луна“ (Moon)). Сценарият е дело на Бен Рипли (Видове 3).

В ролите: Джейк Гиленхал, Мишел Монаган, Вера Фарминга, Мишел Монаган и Джефри Райт. Продуценти са Марк Морган („Здрач“), Филипе Руслет и Джордан Уин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !