Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Боби отсвири Матеус за ЧРД

отпечатай новината

22.03.2011 14:30 | Видян 2817 пъти

Боби отсвири Матеус за ЧРД

Президентът на БФС Борислав Михайлов не уважи купона по случай 50-годишнината на националния селекционер Лотар Матеус. Славният арийски Казанова празнува 24 часа преди рождения си ден, който беше вчера, като покани в шикозен хотел в Мюнхен каймака на европейския и световен футбол. 

Сред елита бяха легендите Диего Марадона, Франц Бекенбауер, Христо Стоичков и други. Боби Михайлов също трябваше да присъства, но замина за Париж, където днес са изборите за Изпълком на УЕФА. Шефът на БФС се гласи да става член в най-високата структура на европейската централа.

Стари съотборници и приятели не пропуснаха да засвидетелстват уважението си към Матеус, който е световен и европейски шампион. На купона бяха бившите величия на на Интер Валтер Дзенга и Джузепе Бергоми. Дойде е Андреас Бреме, който бе съотборник на Лотар в Бундестима. На тържеството присъства и селекционерът на Швейцария Отмар Хицфелд, който в събота ще изведе своите срещу избраниците на Матеус на Васил Левски в съдбовна евроквалификация.

Вчера селекционерът ни събра подопечните си на лагер в Правец. В държавния тим са приготвили няколко изненади за рожденика, една от които е старинен меч.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !