Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ники Михайлов – истината за семейството, кариерата и любовта

отпечатай новината

22.03.2011 16:20 | Видян 10977 пъти

Ники Михайлов – истината за семейството, кариерата и любовта

На 21 март (понеделник) Иван & Андрей посрещнаха в студиото на вечерното си шоу сина на Боби Михайлов, привлекателния вратар на Националния ни отбор по футбол и холандския „Твенте” – Ники Михайлов. Двамата водещи разговаряха с госта си за семейството му, кариерата и любовта.

Синът на един от най-добрите вратари на България сподели, че от малък е свикнал с нападките към него, че е „момчето на татко”. „В крайна сметка аз пазя на врата, нито баща ми, нито дядо ми!” – обясни националът. Михайлов заяви, че се чувства щастлив и горд с фамилията си.

Футболистът призна, че баща му е най-близкият му приятел и е за него и майка и баща. След раздялата с майка му, Боби Михайлов го отгледал с помощта на дядо му, за което Ники изрази огромната си благодарност към него от ефира на „Шоуто на Иван & Андрей”. За Мария Петрова Ники каза само хубави думи. „Тя е страхотна жена, допълва баща ми, тя е добра, позитивна, енергична!” – описа той втората си майка.

За личния си живот националът бе искрен като призна, че не обича да е сам и ако срещне жената за него определено е готов и за деца. Идеалната си спътница в живота привлекателният вратар описа така: „Да бъде сериозна, да знае какво иска от живота, да има достойнство, да цени и себе си и мен, да е красива, но не е необходимо да е известна!”. Футболистът определено не е запленен от холандските момичета. „За мен българските жени са най-красивите! Искам си наше момиче!” – заяви утвърдително един от най-желаните ергени у нас.

Ники Михайлов подчерта, че в момента има не момиче, а истинска жена до себе си. Чаровникът описа половинката в живота си като „мила, добричка, но понякога твърде груба”.
Пазителят на коженото кълбо сподели, че не пуши и никога не е пушил. Не може да пие повече от една чаша вино за разпускане след тежък мач. В момента вратарят през 3 дена има мачове и няма възможност да излиза по заведения, за това е несериозно да го определят като „плейбой”.

Ники заяви, че за него темата за бившата му приятелка Николета Лозанова и Валери Божинов е отдавна приключена и това е една затворена страница от живота му. Той официално помоли да престанат да ги свързват, защото отдавна нямат нищо общо.

За предстоящия мач на България с Швейцария националът ни каза: „Ще бъде много тежък мач! Швейцария е много добър отбор, а ние не сме в уникална форма!”. Ники Михайлов призова: „Феновете да ни подкрепят, а ние ще дадем, каквото можем!”.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !