Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Иван & Андрей празнуват рожден ден на Джеки Стоев

отпечатай новината

23.03.2011 09:00 | Видян 4101 пъти

Иван & Андрей празнуват рожден ден на Джеки Стоев

На 22 март ( вторник) тримата приятели Джеки Стоев, Джони Пенков и Христо Илиев - Чарли отпразнуваха заедно 70-годишнината на Джеки в „Шоуто на Иван & Андрей”.

Джеки, Джони и Чарли се познават от 50 години и работят заедно от 40 години.
Във вечерното шоу бяха излъчени кадри от общите им филми, някои от които, отпреди 30 години. Двамата водещи много се забавляваха с гостите си, които не спряха да разказват интересни житейски истории.
Иван & Андрей уважиха рожденика като му подариха бутилка червено вино, а той им върна жеста с книгата си с карикатури и личен автограф.

Освен това двамата шоумени бяха подготвили и друга изненада за празнуващия Джеки Стоев и неговите най-добри приятели, а именно едрогърдата състезателка по тенис на маса - Надя Убчева. 20-годишната дама бе в студиото на Иван & Андрей, за да се оплаче от големите си гърди, които й пречат да практикува любимия си спорт. „Господ дал, дал, че чак се забравил!” – коментира природните си дадености спортистката. Надя сподели, че пречката се състои в това, че губи баланс. Тримата събеседници в студиото предложиха да подпират Надя, докато играе. Те посъветваха надарената спортистка сутрин да оставя своите дадености вкъщи, за да не й пречат през деня.
Поради проблемността й да играе тенис на маса с големия си бюст, Надя решила да прибегне към пластична интервенция за намаляване на природните си дадености. Феновете й във Фейсбук обаче, я убедили да не го прави.

За да се убедят в затруднението на госпожицата да практикува този спорт, Иван се престраши да „удари няколко хилки” с гостенката си.
Спортистката съжалява за това, че я свързват повече с големия й бюст, отколкото с успехите й в тениса на маса. Надя Убчева практикува този спорт от 14 години и е печелила републикански първенства по тенис на маса. Тя дори показа големия набор от медали, с които е награждавана. За съжаление Надя разочарова зрителите на вечерното шоу с новината, че си има приятел.

Видео може да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !